Bine ati Venit!

Autorul American V M Karren este fericit să prezinte noul său roman, From the Rooftops, cititorilor din România.

3D FTR Paperback

Un admirator al marilor scriitori români, V M Karren a luat inspirația de la Rebreanu, Eminescu și Creanga pentru a face un nou roman international despre România…și dragostea României, înfășurat într-un complot captivant cu răufăcători internationali și o eroină românească.

Romanul, scris în engleză (!), este dedicat profesorului de literatură română al autorului de la Universitatea Ioan Cuza din Iași.

V M Karren a spus, “Sper foarte mult ca cititorii Români vor găsi această carte și le vor place destul de bine a o împărtăși cu prietenii lor. Sper că îmi vor da reacțiile și feedback-ul lor sinceri!”

Cartea electronică (ebook) este disponibilă exclusiv pentru Români la pretul de 0,99 EUR prin www.amazon.it. Pentru a o descărca acum în Amazon Kindle, sau prin Kindle App gratuită, faceți clic pe AICI 

 

Instrucțiuni pentru descărcarea cărții electronice Kindle:

1. Deschide Amazon Kindle e-reader, sau descarcă aplicația Kindle gratuită pe telefon, tabletă sau computer, făcând clic AICI.

2. Accesați amazon.it și găsiți versiunea Kindle din ‘From the Rooftops.’

3. Faceți clic pe buton din dreapta pentru a comanda pentru €0,99 (mai puțin decât 5 lei). Vedeți diagrama de mai jos.

5. După descărcare, cartea va apărea în aplicaţia Kindle, sau dispozitivul/e-reader Kindle.

Pentru mai mult informație despre autorul sau cartea, faceți clic pe meniul de mai sus, sau contactați-ne la flybynightpublications@gmail.com.